Tag- & tagrender

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et smukt useende. Hvis taget skal skiftes, er der et hav af muligheder, og derfor vil vi gerne vejlede, rådgive og udføre tagudskiftningen.

Der er penge at spare med et nyt tag og en efter isolering
Et nyt tag og en efterisolering er en investering, som sikrer, at du kan sparer penge på den fremtidige varmeregning, samtidig vil der opnås et bedre indeklima i boligen. Og i sidste ende opnår boligen er højere salgsværdi.

Vi har stor erfaring med at lægge nyt tag og efterisolerer, så man får et optimalt resultat i både kvalitet og de fremtidige varmeudgifter. Gennem hele vores fælles samarbejde og dialog, vil vi rådgive om, hvad der er den bedste løsning for kunden, dette i forhold til valg af materialer mv. Der er mange forskellige typer tagdækning, som teglsten, betontagsten, eternittag, ståltag, eller tagpap. Derfor er der afgørende, at man får den rette vejledning i valget af materialer.

Samtidig kan du spare penge, når du udskifter dit gamle tag med et nyt, fordi det skaber en bedre isolering. På sigt vil et nyt tag ofte tjene sig selv ind igen, fordi varmeregningen bliver mindre pga. bedre isolering.

De sidste detaljer
For lige at give boligen de sidste smukke detaljer, skal man overveje om husets tagrender, stern og udhæng skal udskiftes i forbindelse med udskiftningen af taget.  Vi gir selvfølgelig gode råd i den forbindelse.