Om os

Michael Lykke som er ejer af ML Snedker og Tømrer ApS blev i 1998 uddannet snedker på Ærø, og senere arbejdede han 7 år som tømrer/snedker for et større firma i Svendborg. I 2007 valgte Michael at blive selvstændig, og han har siden arbejdet med alt inden for håndværkerbranchen i hele Danmark.

ML snedker og Tømrer ApS har snedkerværksted på Tåsinge, hvorfra det daglige tømrer- og snedkerarbejder starter ud fra.

Michael sætter en stor ære i sit håndværk, og at hans kunder føler sig trygge, og ikke mindst tilfredse med det udførte arbejde.

Niche virksomhed – Køkkenrenovering
Michael har i årene som selvstændig også været del af en kæde som tilbød renovering af køkkener, men det trak han sig ud af i 2015. I 2018 kommer Michael i kontakt med tidligere ejer af et tømrer- og snedkerfirma. Ud af dette møde blev www.lågeskift.dk udtænkt, og der blev efterfølgende lavet aftaler med alle nødvendige samarbejdspartnere.

ML Snedker og Tømrer ApS er den udførende af arbejderne i forbindelse med lågeskift, samt det firma hvor den endelige ordreaftale indgås med kunderne. www.lågeskift.dk er blot en hjemmeside som forsøger 100%, at få fat i de kunder som ønsker udskiftning af låger og som netop søger dette specifikke arbejde.

Til den daglige del omkring www.lågeskift.dk er Thomas Juul blevet ansat til at tage sig af kunderne, samt markedsføringen.

Thomas er uddannet indenfor salg og engros i trælasthandel, efterfølgende var han i mange år selvstændig indenfor tømrer- og snedkerbranchen. I 2011 valgte Thomas at prøve nye udfordringer, da han startede på en læreruddannelse som han afsluttede i 2016. Thomas har savnet branchen og kontakten med samarbejdspartnere og kunderne. Derfor er ML Snedker og Tømrer ApS glad for at få Thomas ansat i firmaet og ser frem til hans dedikerede arbejde for www.lågeskift.dk

www.lågeskift.dk har udstilling og kontor på Porthusvej 107 i Svendborg.

Du kan se mere om køkkenrenovering på www.lågeskift.dk